Home

Voorlopige indeling

Deze vakantie was even doorwerken. Soms moet je wel eens even helemaal er diep in gaan om zaken uit te graven en opnieuw beginnen. Dat hebben we gedaan. Al het oude werk met economie- en wis- en natuurkundewerk is er even af gehaald. De focus is verschoven naar zelf-ontwikkeling.

De vraag dit op te nemen komt voort uit het slecht begrepen worden van de effecten van ervaringen op vroegkinderlijke leeftijd. Die werken een heel leven door. Als je eraan wilt werken, wordt je in veel gevallen geen route aangeboden en moet je het maar allemaal vergeten.

Als ervaringsdeskundige met het vastlopen, het niet begrepen worden en het uitzetten van een herstelroute, hielp ik mezelf dit op te schrijven. De wereld zit zo in elkaar dat herstel niet volledig is als je de ervaring ervan niet ook gedeeld hebt met anderen die er wat aan kunnen hebben. Vandaar.

Voorlopig is het allemaal wat snel opgeschreven, zitten er tekstuele fouten in, is de volgorde nog niet even helder en misschien is er wel te veel in een keer om te verwerken. Dat gaan we te zijner tijd bijwerken. We gaan er ook zinnige bijdragen van anderen aanknopen. Met adviezen en ondersteuning in bijvoorbeeld opschonen van administratie, financiële planning, dieetadviezen, sport- en bewegingshulp, contacten voor lichaamswerk, massage, etc.

Het gaat allemaal gebeuren....stap voor stap.