Home

Welkom bij Irvige

 

Welkom op de nieuwe site van Irvige.

Een aantal jaren hebben we jullie bediend met onderwijsmodules in voornamelijk economie, wis- en natuurkunde voor het voortgezet onderwijs. In samenwerking met anderen hebben we inmiddels een veel groter aanbod ontwikkeld. Naast de middelbare schoolvakken Economie, Wiskunde en Natuurkunde is ook materiaal voor het basisonderwijs (en de opleiding daarvoor) opgenomen. Dat is nog niet alles. We volgen ons eigen beschreven leerpad "van kennis naar wijsheid".

We hebben onze online module niet voor niets "I-sight" genoemd. De buitenwereld is een spiegel van wat leeft binnenin. Door goed zicht te hebben op het Zelf en daar contact mee te maken, kunnen veel zaken die onze ontwikkeling in de war stuurden, worden hersteld. We hebben bijzondere informatie verzameld over de afgelopen jaren die jullie vast ook gaat helpen.

Leren en ontwikkelen is FUN. Dat is beste houding in het ontwikkelen van onszelf. Je ziet op de pagina "Mijn cursussen" tot welke modules je toegang hebt gekregen. Wil je toegang hebben tot andere modules die je interesseren, dan zie je onder de knop "alle cursussen" welke dat zijn.

Nog geen toegang tot I-Sight? Maar heb je I-sight ontdekt en ben je benieuwd wat het jou kan bieden? Registreer je dan hier met je naam, emailadres, woonplaats, motivatie en liefst telefoonnummer. In enige tijd, hopelijk nog vandaag, krijg je toegang tot de eerste cursus.

Heb je al een gebruikersnaam? Log dan snel in om weer verder te gaan met ontwikkelen!

 

Geert en Martijn